Record Store Day 2016

 

Klik hier voor: Record Store Day lijst 2016 van Lp Midway

Record Store Day! |16 april 2016 is het weer zo ver


Record Store Day! Nooit eerder kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op Record Store Day is dit een feit. Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.
De winkelvloeren van meer dan 80 onafhankelijke platenzaken veranderen op Record Store Day in verschillende podia door het land verspreidt, met meer dan 250 optredens. Vele artiesten touren door het land om er zo veel mogelijk aan te doen, een enkeling zelfs 12 op één dag. Of de artiest nu al een volledig uitverkochte clubtour in het vooruitzicht heeft of debuteert op Record Store Day, er wordt met liefde gespeeld en geluisterd.
Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases kwamen op Record Store Day 2015 in zeer kleine oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items.

Record Store Day Voor Iedereen

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product. Met een arsenaal aan optredens en ambassadeurs als Typhoon, Kensington, Triggerfinger, Blaudzun, Tim Knol en, internationaal, Dave Grohl, Josh Homme, Ozzy Osbourne, Iggy Pop en Jack White is Record Store Day het grootschaligste kleinschalige muziekevenement ter wereld.

Klik hier voor: Releaselijst van 2016.