Single Do I Ever van Kensington exclusief verkrijgbaar bij de platenzaak

Kensington - Do I Ever

Single Do I Ever van Kensington exclusief verkrijgbaar bij de platenzaak. De nieuwe single Do I Ever van Kensington verschijnt op zaterdag 24 september in een gelimiteerde oplage. Het betreft een 7″ vinyl single met aan de ene kant de hitsingle en aan de andere kant een ets van het artwork. De eerste vijftig exemplaren zijn genummerd, voorzien van handtekening van de band en liggen alleen verspreid over de deelnemende Record Store Day-winkels.

Kensington Exclusieve Single Release

Deze exclusieve release is daarmee de eerste ‘Every Day Is Record Store Day’ exclusive. Een initiatief van Stichting Record Store Day om de betrokkenheid van de consument bij de platenzaak te verhogen, ook ná deze internationale feestdag van de platenzaak. In totaal zullen er verspreid over het jaar zo’n zes tot tien zeer exclusieve releases verschijnen, die alleen verkrijgbaar zijn bij de onafhankelijke platenzaken.

Kensington was zelf in 2014 nog ambassadeur van Record Store Day, heeft in de loop der jaren vele instores gedaan en is met hun enorme succes de perfecte kick-off van dit initiatief. Casper Starreveld – gitarist van de band – zegt daarover: “Ik ga heel graag naar de platenzaak. Ik vind het heerlijk om door de bakken te struinen, een album vast te houden en het artwork aan te raken. Ook op die manier bezig zijn met muziek vind ik nog altijd iets romantisch hebben.”

Do I Ever is de eerste single afkomstig van het langverwachte nieuwe album Control, dat op 28 oktober verschijnt. Het album verschijnt twee weken voor de uitverkochte Ziggo Dome shows op 10, 11 en 12 november. Tot eind januari tourt de band nog de wereld over met Armin van Buuren en daarna start de Europese tour. Meer info over de band vind je hier.

Over Record Store Day
Record Store Day is tien jaar geleden ontstaan in de Verenigde Staten. Inmiddels vindt dit unieke evenement plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. In Nederland zal het evenement op 22 april voor de achtste keer plaatsvinden. Naast Kensington waren ook Moke, Tim Knol, Blaudzun, Triggerfinger, Typhoon en Eefje de Visser ambassadeur voor Record Store Day Nederland.