Onze afsluiter op Record Store Day | Sascha Elisah

Sascha Elisah

Onze afsluiter op Record Store Day 2017. Sascha Elisah ligt flink op koers om de wereld te veroveren met haar wonderschone popliedjes. Prachtig stemgeluid, inclusief country randje, floreert over subtiel gitaarspel. ‘Waar veel artiesten binnen dit genre een teruggetrokken act opvoeren, kruipt Elisah bijna bij het publiek op schoot. Zelfverzekerd en met een open blik bespeelt ze de zaal.

Single Sascha Elisah | The Last One (Record Store Day 2017)
Single Sascha Elisah | The Last One (Record Store Day 2017)



Tijdens Record Store Day had Sascha nog even tijd om een kort interview te geven bij parkstadveendam om te vertellen wie ze is, over haar voorbeelden en natuurlijk haar carrière.

 

Het is een internationaal georganiseerde feestdag, waarop wereldwijd de platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren, om muziek branche te promoten. Jaarlijks doen zo'n 700 onafhankelijke platenwinkels in de Verenigde Staten mee, alsmede enkele honderden platenwinkels in de rest van de wereld. En natuurlijk heel veel speciale releases zoals gekleurd vinyl, picture discs, Limited Editions met beperkte oplages en traditiegetrouw gratis live optredens!