Ratsmodee met Record Store Day bij lp Midway in Veendam!

Ratsmodee

Zaterdag 22 april werd weer de jaarlijkse Record Store Day gehouden. Een feestje om het vinyl te promoten over de hele wereld. Ook videotheek/elpee zaak Midway aan de Middenweg in Veendam deed mee. Dit jaar voor de 2de keer met live optredens. Hier onder een impressie van de rock band Ratsmodee.

 

Ratsmodee met Record Store Day bij lp Midway in Veendam!
Ratsmodee met Record Store Day live bij lp Midway in Veendam!

Naar de bliksem gaan is de betekenis van Ratsmodee, en dat is precies wat er gebeurde. Vanaf 16.00 uur speelde de hardrockband bij Videotheek Midway te Veendam. Met de nieuwe bezitting en de nog scherpere sound zorgen zij voor een spectaculair live optreden.



Wat is Record Store Day? Het is een internationaal georganiseerde feestdag, waarop wereldwijd de platenwinkels en platenlabels extra activiteiten organiseren, om de branche te promoten. Jaarlijks doen zo'n 700 onafhankelijke platenwinkels in de Verenigde Staten mee, alsmede enkele honderden platenwinkels in de rest van de wereld. En natuurlijk heel veel speciale releases zoals gekleurd vinyl, picture discs, Limited Editions met beperkte oplages en traditiegetrouw gratis optredens!