Select Page

Vergaderbox

€5,15

Lunchpakket

€5,65

Basis lunch buffet

€ 19,25

Luxe lunch buffet

€20,64

Brunch buffet

€27,06

Paas brunch buffet

€27,48

Kerst brunch buffet

€27,48

Gratis bezorgd

7 dagen per week
in Zuid Holland

Full service

Alles wordt van
A tot Z verzorgd

Verse producten

Wij werken uitsluitend
met verse producten

Service & Contact

Neem contact met ons op,
wij helpen u graag

Een greep uit onze klanten:

De lekkerste lunch catering voor iedere situatie

Bent u op zoek naar de lekkerste lunch catering voor uw evenement, feest, of gewoon voor een casual bijeenkomst met vrienden? HiP Catering heeft een uitgebreid menu met lunches voor iedere situatie. Onze lunchkoerier service is zowel divers als smaakvol en geschikt voor grote en kleine evenementen. Onze lunches worden zorgvuldig bereid met de verste ingrediënten om voor de verrukkelijkste smaakervaring te zorgen.

Met een goede lunch krijg je energie om er de rest van de dag weer volop tegenaan te kunnen. Voor veel mensen kan het moeilijk zijn om iedere dag de tijd te vinden een lekker en goed gebalanceerde lunch te bereiden. Als u voor catering lunch kiest, kiest u voor gemak. Onze team van professionele chefs bereidt de lekkerste op maat gemaakte lunches op basis van uw instructies. Wilt u uw collega’s tijdens de lunch verrassen, of u klanten een heerlijke middag maaltijd aanbieden? Met HiP Catering als uw lunchkoerier bent u gegarandeerd van de smaakvolste lunches voor uw evenement.

Lunch bezorgen

Uiteraard komen we de lunch graag bij u bezorgen. Staat er een vergadering op de agenda en wilt u lunch broodjes bestellen? Wij leveren de lunch direct bij u af. Toch liever iets luxueuzer? Laat uw luxe lunch door ons bezorgen, vaak zonder extra kosten. Alles wordt dagelijks vers bereid zodat u alleen de lekkerste lunch bezorgd krijgt. Wij bieden een uitgebreid assortiment lunches in verschillende vormen en voor alle gelegenheden.

Werkt u vanuit huis en wilt u uw lunch broodjes bestellen? Geen probleem! U kunt uw lunch aan huis laten bezorgen. U kunt kiezen uit verschillende lunchpakketten, of zelfs een geheel verzorgde lunch aan huis. Een luxueuze lunch hoeft natuurlijk niet alleen iets voor op kantoor te zijn. Verwen uzelf met een luxe lunch aan huis. We passen alles aan naar uw wensen, zodat u kunt genieten van de perfecte lunch om uw dag aan te vullen.

Lunch buffet

Plan u een bijeenkomst en wil u een compleet lunch buffet bestellen? Ons luxe lunch buffet bestaat uit twee warme soepen, luxe belegde broodjes, salades en vers fruit. Bij dit lunch buffet kunt u kiezen uit verschillende voorgerechten en nagerechten, zoals carpaccio, caprese, of tiramisu. Een lunchbuffet bestellen doet u bij HiP Catering, voor een smaakvolle ervaring en een prachtige presentatie die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Paasbrunch

Een paasbrunch maken? Er zijn zoveel verschillende recepten voor een traditionele Paaslunch dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken. Kies voor gemak en bestel onze heerlijke Paasbrunch. Geniet van onze verse paasbrood en gevulde eieren. Wij nemen al het werk uit uw handen zodat u uw familie en vrienden een verrukkelijke brunch voor Pasen kunt voorschotelen. De Paaslunch is inclusief borden, bestek, opscheplepels en chafers, en wij komen alles natuurlijk ook weer ophalen.

Lunchpakketten

Lunchpakketten zijn de perfecte oplossing voor een gevarieerde lunch die tegelijkertijd compact is. Het fijne aan lunchpakketten is dat ze geschikt zijn voor elke gelegenheid, van bedrijfsuitjes tot trainingen en meer. Een lunchpakket bestellen betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering, maar u volledig kunt focussen op het organiseren van uw event.

Een lunchpakket bestellen en bezorgen is eenvoudig. Wij geloven dat een lekkere lunch niet duur hoeft te zijn. Onze lunchpakketten zijn te bestellen in verschillende maten en voor verschillende prijzen. Zo vindt u altijd een lunchpakket om te bestellen, dat bij uw budget past. Wilt u uw lunchpakket laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. We komen met plezier langs met uw bestelling, op kantoor of thuis.

Vergaderbox bestellen

Vergaderboxen bezorgen worden steeds populairder, omdat ze een eenvoudige en makkelijke manier bieden om aan uw lunch behoeftes te voldoen. Vergaderboxen bestellen is een ideale manier om voor een budget lunch te regelen voor grote groepen mensen. Staat er een lange vergadering gepland? Kom u werknemers tegemoet door onze vergaderboxen te bestellen. De vergaderbox bezorgen we uiteraard op locatie en is aan te vullen met jus d’orange, melk en fruit.

Vraag hier uw offerte aan

Aanhef(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Opties