Gruppo Sportivo - Great

0 Rating
34,99 €
In Stock
Unieke code: 8719325255423
Gruppo Sportivo - Great (Lp)
 Terug naar: Pop-Rock

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Great (Coloured Vinyl) - Gruppo Sportivo

Gruppo Sportivo - Great Coloured Vinyl Lp. Gruppo Sportivo met ruim drie decennia op de teller, is Gruppo Sportivo een icoon in de Nederlandse popmuziek. Oerbezetting Hans Vandenburg (gitaar en zang), Max Mollinger (drums) en Peter Calicher (toetsen) is al die jaren intact gebleven en ook in vol ornaat te horen op Great. Great bevat twaalf compleet nieuwe nummers. Typische Gruppo Sportivo-stijl, met humor, dubbele bodems en veel citaten uit de popcultuur.

Maar ook waait er een frisse wind door het werk. Gruppo Sportivo is uit duizenden herkenbaar, maar toch eigentijds. Er moest iets gebeuren. De uitdaging moest terug het werk in en dat is gelukt, aldus Vandenburg. Veel bands van onze generatie blijven hangen in een grote herhalingsoefening. Ze weten dat het publiek alleen nog maar de oude hits wil horen. Nu ben ik natuurlijk enorm trots op klassiekers als Hey Girl, Disco Really Made It en Tokyo, maar ik heb nog altijd de ambitie om iets te schrijven dat in de toekomst als net zo'n klassieker wordt beschouwd. De basis waarop we ons werk doen blijft hetzelfde. Onze muziek is gebaseerd op leuke muziek uit het verleden, die ik naar het nu vertaal. Met in mijn teksten zijn veel humor, kwinkslagen en woordgrappen terug te vinden. Waar ik in het verleden vooral vaak vanuit een karakter schreef, merk ik dat in de teksten van de nummers op Great onbewust een meer persoonlijke laag is geslopen. Dat is nieuw. Die inhoudelijke verandering brengt voor mij de spanning terug en dus ook de uitdaging en de ambitie om er mee op te gaan treden.

Ik ben apetrots op het nieuwe werk en live brengen we dan ook vrijwel het volledige nieuwe album ten gehore. Ook dat is een compromis, waar het publiek in mee zal moeten gaan. Maar ze krijgen natuurlijk ook gewoon alle hits! En wie weet, nieuwe nummers als (This Is A) Normal Song, Find The Summer, Cruisin? of Saddle Pain zouden over een paar jaar zomaar ook tot de Gruppo Sportivo-klassiekers kunnen behoren.

Voor meer artikelen van deze band klik hier.

Tracklist Plaat 1.

1. Gruppo Sportivo - Cockroach.

2. Gruppo Sportivo - Cruisin.

3. Gruppo Sportivo - (This Is A) Normal Song.

4. Gruppo Sportivo - Ring Of Love.

5. Gruppo Sportivo - That's New?

6. Gruppo Sportivo - Moments Like This.

7. Gruppo Sportivo - Find The Summer.

Tracklist Plaat 2.

1. Sub For Two.

2. Saddle Pain.

3. Oh Caroline.

4. What Else Can I Do.

5. Over The Hill.

Productspecificaties

  • Artiest(en) - Gruppo Sportivo.
  • Releasedatum - 20 November 2018.
  • Label - Redline.
  • EAN - 8719325255423.
  • Configuratie - LP (VINYL).
  • Aantal stuks in verpakking - 2 plaat.
  • Kwaliteit - Stereo.

Je vindt dit artikel in

  • Categorieën - Muziek Lp (vinyl) Pop Rock.

Koopt u liever deze album in een stenenwinkel - ons adres.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen