Black Sabbath T-shirt | US Tour 1978

0 Rating
19,95 €
In Stock
Unieke code: BSTTRTW01MB01
Artiest(en): Black Sabbath

Black Sabbath T-shirt | US Tour 1978
Maten
 Terug naar: Mannen

 

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Black Sabbath T-shirt | US Tour 1978

Black Sabbath T-shirt | Mannen shirt Special Edition : US Tour 1978

Met officiële licentie, klassieke stijl heren T-shirt van zachte katoen met de Black Sabbath 'US Tour 1978' design motief. Een speciale range editie die officieel is gelicenseerd. Deze shirt is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd in een zwarte kleur en is verkrijgbaar in een breed scala van maten van klein tot xx-large.

 

Tips voor het wassen van een shirt met opdruk

Om er voor te zorgen dat de print op het shirt lang mooi blijft is het verstandig het zorgvuldig te wassen. Was het dan ook niet op een te hoge temperatuur. Aangeraden wordt het op 30 graden te wassen, maar absoluut niet hoger dan 40 graden.

Tips voor het wassen van een T-shirt met opdruk

Om er voor te zorgen dat de print op het T-shirt lang mooi blijft is het verstandig het zorgvuldig te wassen. Was het T-shirt dan ook niet op een te hoge temperatuur. Aangeraden wordt het T-shirt op 30 graden te wassen, maar absoluut niet hoger dan 40 graden.

Door je T-shirts binnenstebuiten te wassen blijft de print langer mooi. Je kan er ook voor kiezen om de T-shirts te wassen in een kussensloop.

Niet in de droger

Na het wassen kun je T-shirts met een opdruk het beste drogen op een droogrek of aan een waslijn. Laat je de shirts hangend drogen aan een waslijn.

Hoe strijk je een T-shirt met opdruk?

Bij het strijken van een T-shirt met opdruk is het belangrijk de juiste temperatuur te kiezen. Strijk een T-shirt met een opdruk op een lauwe temperatuur en strijk nooit over de print!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.