Genesis T-Shirt | Mannen shirt | Mad Hatter 2

0 Rating
19,95 €
In Stock
Unieke code: GENTS11MB
Artiest(en): Genesis

Genesis T-Shirt | Mannen shirt | Mad Hatter 2
Maten
 Terug naar: Mannen

Mannen shirt met Genesis | print Mad Hatter 2

 

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Genesis T-Shirt | Mannen shirt | Mad Hatter 2

Met officiële licentie, klassieke stijl heren T-shirt van zachte katoen met de Genesis | Mad Hatter 2 design motief. Een speciale range editie die officieel is gelicenseerd. Deze T-shirt is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd in een zwarte kleur en is verkrijgbaar in een breed scala van maten van klein tot xx-large. Dit shirt moet je als Genesis fan gewoon hebben!

 

Tips voor het wassen van een shirt met opdruk

Om er voor te zorgen dat de print op het shirt lang mooi blijft is het verstandig het zorgvuldig te wassen. Was het dan ook niet op een te hoge temperatuur. Aangeraden wordt het op 30 graden te wassen, maar absoluut niet hoger dan 40 graden.

Tips voor het wassen van een T-shirt met opdruk

Om er voor te zorgen dat de print op het T-shirt lang mooi blijft is het verstandig het zorgvuldig te wassen. Was het T-shirt dan ook niet op een te hoge temperatuur. Aangeraden wordt het T-shirt op 30 graden te wassen, maar absoluut niet hoger dan 40 graden.

Door je T-shirts binnenstebuiten te wassen blijft de print langer mooi. Je kan er ook voor kiezen om de T-shirts te wassen in een kussensloop.

Niet in de droger

Na het wassen kun je T-shirts met een opdruk het beste drogen op een droogrek of aan een waslijn. Laat je de shirts hangend drogen aan een waslijn.

Hoe strijk je een T-shirt met opdruk?

Bij het strijken van een T-shirt met opdruk is het belangrijk de juiste temperatuur te kiezen. Strijk een T-shirt met een opdruk op een lauwe temperatuur en strijk nooit over de print!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.