Nitecore Batterij Oplader 1

 

Batterij Oplader - Nitecore

Nitecore Batterij Oplader - De opladers van laden onder andere je 18650 batterij razendsnel en veilig op! Dit merk heeft zo verschillende laders zoals bijvoorbeeld de UM20 usb batterij lader (opladen via usb).

Maar ook de LC10 is een veelzijdige laadkabel, naast de functie van opladen kan het ook gebruikt worden als poweback en backup lamp. Doormiddel van het witte bolletje kan de lamp 10 lumen licht geven.

Batterijen, oplaadbare batterijen en powerbanks

Bij ons vind je ook een ruim aanbod aan batterijen en powerbanks. Powerbanks zijn tegenwoordig bijna onmisbaar voor wanneer je bijvoorbeeld lang gaat reizen. Met een powerbank laad je binnen no time verschillende elektrische apparaten op, zoals je smartphone, camera of tablet. Veel apparaten werken ook nog steeds op batterijen. Op deze website vind je bijna alle soorten batterijen, van het standaard formaat AA-batterij en de kleine AAA-batterij die vaak worden ingezet voor afstandsbedieningen tot aan grotere varianten zoals de D-batterij die veel wordt gebruikt voor bijvoorbeeld zaklampen en laserapparatuur.

Batterijlader bestellen

Een batterijlader bestellen? Bekijk ook eens ons online aanbod aan batterijladers en bestel vandaag nog. Zoals de Nitecore Intellicharger New i4, Nitecore LC10, Nitecore UA55, Nitecore VCL10 of de UM20 usb batterijen lader (opladen via usb). Nitecore batterij opladers laden o.a je 18650 batterij razendsnel en veilig op! In onze webshop vind je ook andere artikelen zoals oplaadbare batterijen en powerbanks. Bestellen gaat eenvoudig en snel, maar wil je toch liever in de winkel kopen? Kilk dan op de link.

De UM20 usb batterij lader (opladen via usb).

Nitecore Batterij Oplader

Nitecore Intellicharger New i4 batterij oplader
0 Rating
29,99 €
Nitecore LC10 batterij lader - lamp + powerbank - Lp Midway
0 Rating
18,99 €
Nitecore UM20 batterij oplader Kopen - Lp MidwayNitecore UM20 batterij oplader
0 Rating
19,99 €
Nitecore VCL10 Autolader - Voor De Sigarettenaansteker - Lp Midway
0 Rating
35,95 €