Nitecore VCL10 Autolader

0 Rating
35,95 €
In Stock
Unieke code: 416226_conf
Nitecore VCL10 Autolader. De Nitecore VCL10 is een multfunctionele auto lader, door het ontwerp is het een erg compact en functioneel gadget voor in de auto.
 Terug naar: Batterijen Opladers

 

Vandaag besteld morgen in huis.

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Nitecore VCL10 Autolader - Voor De Sigarettenaansteker

Nitecore VCL10 Autolader voor de sigarettenaansteker - De Nitecore VCL10 is een multfunctionele auto lader, door het ontwerp is het een erg compact en functioneel gadget voor in de auto. Naast de functie van opladen heeft de oplader nog 3 andere functies. De oplader kan in de sigarettenaansteker (12V) worden geplaatst, hierna kan er via de USB poort een apparaat worden opgeladen.

De oplader heeft de beschikking over een waarschuwingslamp aan de bovenzijde van het apparaat. Het witte licht levert maximaal 25 lumen en kan tot wel 7 meter ver schijnen. Als de knop nog een keer wordt ingedrukt veranderd het constante witte licht naar een rood knipperlicht. De lamp is tot 90 graden te draaien, wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen heeft het witte lampje een brandduur van 3 uur en het rode knipperlicht tot wel 20 uur.

Een andere unieke eigenschap van de lader is de detectie van voertuigen. Zo is er een fotodetector aanwezig die het rode licht van de autolader laat knipperen wanneer er een tegemoetkomend voertuig wordt gedetecteerd.

De Nitecore lader is ook voorzien van een glasbreker, deze kan gebruikt worden in geval van nood. Doordat de lampkop gemaakt is van polycarbonaat is het een veilig en sterk ontwerp.

De lader beschikt over een ingebouwde Li-Ion batterijen (240mAh), deze wordt automatisch opgeladen wanneer die op het stroom is aangesloten. Verder ondersteunt de VCL10 Quick Charge en 3.0 USB, er wordt gebruik gemaakt van beveiliging tegen onder- of overladen.

Specificaties

  • Gewicht: 44.5 Gram.
  • Afmeting: 78.5 x 24.5 x 23mm.
  • Kleur: Zwart.

Inhoud set

  • Nitecore lader - voor de sigarettenaansteker (1x).
  • Handleiding Nitecore (1x).

Koopt u echter liever uw Nitecore Autolader in een stenenwinkel klik op link voor adres gegevens.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen