Alison Moyet | Other

0 Rating
29,95 €
In Stock
Unieke code: 711297514513
Artiest(en): Alison Moyet

Alison Moyet | Other (Lp)

 Terug naar: Vinyl-Platen

 Alison Moyet | Other (Lp)

Album met de titel Other (Lp) van Alison Moyet

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Alison Moyet met de titel Other (Lp)

Alison Moyet | Other (Lp)

‘For me, making a record at this age, lyrically, is a different proposition. Observation in most cases replaces emotion. Invisibility of middle/aged woman rather thrills me and instead I watch,’ aldus Alison Moyet over haar nieuwe album Other. Alison snijdt onderwerpen aan als dyslexie, het locked-in syndroom, diversiteit, Persephone, hardnekkigheid en het Internet. Ze beschijft wat ze ziet en meemaakt en wat dat voor haar betekent. Of zoals ze zelf zegt: ‘Some of us have always felt Other. I no longer wish it were otherwise.’

Ondanks het ouder worden klinkt de muziek van Alison Moyet nog even vitaal en fris als aan het begin van haar carrière. Luister maar naar het smaakvolle Lover Go, het chique English U (met achtergrondvocalen van Alisons dochter), Beautiful Gun’s waarop ze teruggrijpt op haar rock&roll roots, de ijzige Germaanse arpeggio’s van Reassuring Pinches, het ambient spoken-word gedicht April 10th en het fragiele titelnummer.

Met Other heeft Alison Moyet wederom een creatieve piek bereikt en maakt ze precies die avontuurlijke elektronische popmuziek die ze op dit moment wil maken. Haar stem en composities zijn intens, poëtisch en zetten aan tot denken. Dat Other zo’n goed en eigen album is geworden is ook het resultaat van de zeer vruchtbare samenwerking met Guy Sigsworth, die heeft gewerkt met Björk, Goldie en Madonna, en ook betrokken was bij haar vorige album the others.

Tracklist

1. I Germinate

2. Lover, Go

3. The English U

4. The Rarest Birds

5. Beautiful Gun

6. Reassuring Pinches

7. April 10th

8. Other

9. Happy Giddy

10. Alive

Productinformatie

Alison Moyet | Other (Lp)

Uitgever Cooking Vinyl

Artiest(en) Alison Moyet

Uitvoering Lp, 10 tracks

Releasedatum 16 juni 2017

EAN 711297514513

Je vindt dit artikel in
Categorieën: Pop

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.