Elvis Presley | Elvis Presley Love Songs

0 Rating
34,95 €
In Stock
Unieke code: 5024952030040
Elvis Presley | Elvis Presley Love Songs (Lp)
 Terug naar: Vinyl-Platen

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Elvis Presley met de titel Elvis Presley Love Songs (Lp)

Tracklist Plaat 1

1. Heartbreak hotel

2. Don't be cruel

3. I want you, I need you, I love you

4. I'm Gonna Sit Right Down And Cry (Over You)

5. I love you because

6. Love me

7. Blue moon

8. Love Me Tender

9. (Let Me Be Your) Teddy Bear

10. Wooden Heart

11. Are You Lonesome Tonight?

12. It's Now Or Never

13. Can't Help Falling In Love

14. (Marie's the name) His latest flame

Tracklist Plaat 1

1. Return To Sender

2. The Girl Of My Best Friend

3. She's Not You

4. I Forgot To Remember To Forget

5. Have I Told You Lately That I Love You

6. Good Luck Charm

7. (Now And Then There's) A Fool Such As I

8. As Long As I Have You

9. I Need Your Love Tonight

10. The Thrill Of Your Love

11. Fever

12. I Slipped, I Stumbled, I Fell

13. I'm Yours

14. Trying to get to you


Elvis Presley | Elvis Presley Love Songs (Lp)

Uitgever Delta Entertainment

Artiest(en) Elvis Presley

Uitvoering LP, 2 platen

Releasedatum 20 maart 2015

EAN 5024952030040

Je vindt dit artikel in

Categorieën: Pop


Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.