Johnny Cash | Out Among The Stars

0 Rating
22,95 €
Out of Stock
Unieke code: 0888837128315
Johnny Cash | Out Among The Stars Tijdens zijn gehele carrière wist Cash precies welke kant hij op wilde met zijn muziek. Alles wat hij deed was ontegenzeggelijk Johnny Cash.
 Terug naar: Country

Johnny Cash | Out Among The Stars

Tijdens zijn gehele carrière wist Cash precies welke kant hij op wilde met zijn muziek. Alles wat hij deed was ontegenzeggelijk Johnny Cash.
Begin jaren 80 was het Country-genre veranderd. Cash zijn mix van folk en de 'boom-tata-boom’ beat was uit de mode geraakt. Zoals alle grote iconen werd hij wel vereerd maar verkocht hij geen albums meer.
 
In een poging te voldoen aan de Country sound van die tijd bracht Columbia Records Cash samen met toentertijd top-producer Billy Sherrill. Het stempel van Cash domineerde tijdens deze sessies en de songs klonken niets anders dan magisch. Cash huurde een uitgebreide band in met een jonge Marty Stuart op gitaar en viool. Verder droegen zowel Waylon Jennings als partner June Carter Cash bij aan de magie. Maar de opnames werden achter slot en grendel gegooid en werden nooit gehoord….tot nu…
 
In 2012 werden de opnames herontdekt. Out Among The Stars is een waardig en verloren gegaan, niet eerder gereleased album. Het zijn GEEN ‘alternate’ takes of andere versies van bestaande songs. Dit zijn gloednieuwe Cash songs.
 
Johnny en June’s enig kind, John Carter Cash, produceerde mede het album. Het is klaar om een nieuwe klassieker te worden in het rijke genre van The man in black, Johnny Cash.

1. Out Among the Stars

2. Baby Ride Easy

3. She Used to Love Me a Lot

4. After All

5. I'm Movin' On

6. If I Told You Who It Was 7. Call Your Mother

8. I Drove Her Out of My Mind

9. Tennessee

10. Rock and Roll Shoes

11. Don't You Think It's Come Our Time

12. I Came to Believe

13. She Used to Love Me a Lot - JC/EC Version

Productinformatie

Johnny Cash | Out Among The Stars

Uitgever Columbia

Artiest(en) Johnny Cash

Uitvoering LP, 1 plaat

Releasedatum 21 maart 2014

EAN 0888837128315

Je vindt dit artikel in

Categorieën: Country

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen