Hozier | Hozier (Deluxe Edition)

0 Rating
29,95 €
Out of Stock
Unieke code: 0602537928187
Hozier | Hozier (Deluxe Edition) De Ierse singer-songwriter Hozier (24) weet dankzij zijn spraakmakende single ‘Take Me To Church’ in zowel zijn thuisland als in Amerika alle aandacht inmiddels op zich gericht. Hozier – geboren in het kustplaatsje Bray onder de rook van Dublin – bekritiseert in ‘Take Me To Church’ in felle bewoordingen en met een indringend stemgeluid de misstappen van de katholieke kerk, die nog altijd een grote rol spelen in het dagelijks leven in Ierland.
 Terug naar: Langspeelplaten

De Ierse singer-songwriter Hozier (24) weet dankzij zijn spraakmakende single ‘Take Me To Church’ in zowel zijn thuisland als in Amerika alle aandacht inmiddels op zich gericht. Hozier – geboren in het kustplaatsje Bray onder de rook van Dublin – bekritiseert in ‘Take Me To Church’ in felle bewoordingen en met een indringend stemgeluid de misstappen van de katholieke kerk, die nog altijd een grote rol spelen in het dagelijks leven in Ierland. De single werd, mede door de controversiële videoclip, een grote hit in zijn eigen land. Ook in Amerika staat het liedje, geruggensteund door tv-optredens bij David Letterman en Ellen DeGeneres, hoog in de hitlijsten.
Zijn titelloze debuutalbum verschijnt 19 september. Het album is geproduceerd door Hozier en Rob Kirwan en werd opgenomen op zolder bij Hozier thuis.

Tracklist Plaat 1

1. Take Me To Church (EP version)

2. Angel Of Small Death & The Codeine Scene

3. Jackie And Wilson

4. Someone New

5. To Be Alone

6. From Eden (Album Version)

Tracklist Plaat 2

1. In A Week

2. Sedated

3. Work Song (Album Version)

4. Like Real People Do

5. It Will Come Back

6. Foreigner's God

7. Cherry Wine (Live From Greystones, Ireland / 2014)

Productinformatie

Uitgever Island UK, Int. Uk-Univ

Artiest(en) Hozier

Uitvoering LP, 2 platen, Speelduur: 25:25

Releasedatum 03 oktober 2014

EAN 0602537928187

Je vindt dit artikel in

Categorieën: Pop

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen