Lady Linn | Keep It A Secret

0 Rating
24,95 €
In Stock
Unieke code: 0602547795922
Lady Linn | Keep It A Secret (Lp)
 Terug naar: Langspeelplaten

 Lady Linn | Keep It A Secret (Lp)

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Lady Linn met de titel Keep It A Secret (Lp)

'Keep It A Secret’, heet Lady Linn’s vierde studioalbum en het is een warme, intieme en volwassen plaat waarbij Lady Linn zich liet inspireren door films, series, dromen, de liefde en uiteraard ook door haar aankomende baby. Het album bevat 12 prachtige songs die samen tekenen voor het tot op vandaag sterkste album van Lady Linn. De eerste single is het nummer ’Sing Your Heart Out’, een heerlijk swingend, upbeat, vrolijk nummer.

Compleet universum voor iedere song Lien componeerde de nummers deze keer zowel op piano als op gitaar, maar vooral ook op Maschine (een draagbare elektronische muziekstudio van Native Instruments) wat haar een totaal nieuw vertrekpunt gaf. Daardoor ontstonden veel songs vanuit een bepaalde beat, sfeer, klank of instrumentale riff en was het voor haar mogelijk om zelf een compleet universum voor iedere song te creëren.

Over Lady Linn Lady Linn is de artiestennaam van de Vlaamse zangeres Lien De Greef. Ze treed op met haar groep ‘The Magnificent Seven’ en ging voorheen bekend onder de artiestennaam ‘Lady Linn And Her Magnificent Seven’.

Mix van jazz, pop en soul Lady Linn staat bekend om haar muzikale mix van jazz, pop en soul. Door haar voorliefde voor jazz omringde ze zich in 2004 met zeven muzikanten en toerde ze twee jaar met covers van jazz- en swingnummers uit de jaren 1930 tot 1950. Vanaf 2006 begon ze met het schrijven van eigen nummers en dat resulteerde in februari 2008 in de CD 'Here We Go Again'. Met dit album en bijhorende singles brak ze definitief door in Vlaanderen en scoorden ze verschillende hits zoals 'A Love Affair' en 'That's Allright'. In april 2009 haalde ze met 15.000 verkochte exemplaren goud met dit album.

Tracklist

1. Lady Linn - Slowly
2. Lady Linn - Sing Your Heart Out
3. Lady Linn - Lucky
4. Lady Linn - I Cannot Win
5. Lady Linn - Pink Sunset
6. Lady Linn - Dark
7. Lady Linn - We Used To Be
8. Lady Linn - Dream
9. Lady Linn - Ask For More
10. Lady Linn - Light Me Up
11. Lady Linn - Can'T Find You
12. Lady Linn - Secret

Productinformatie

Lady Linn | Keep It A Secret (Lp)
Uitgever Caroline Label
Artiest(en) Lady Linn
Uitvoering LP, 1 plaat
Oorspronkelijke release 2016-04-15
EAN 0602547795922
Je vindt dit artikel in
Categorieën: Pop

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen