Marillion | F.E.A.R.

0 Rating
28,95 €
In Stock
Unieke code: 4029759112655
Marillion | F.E.A.R. (Lp)
 Terug naar: Vinyl-Platen

 Marillion | F.E.A.R. (Lp)

Album met de titel F.E.A.R. (Lp) van Marillion

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Marillion met de titel F.E.A.R. (Lp)

Marillion | F.E.A.R. (Lp)

F E A R (Fuck Everyone And Run), alweer het achttiende studioalbum van Marillion, bevat vijf gloednieuwe nummers die in totaal bestaan uit zeventien delen. Het is een werk waarvan de band zelf het gevoel heeft dat het een van de beste dingen is die ze ooit heeft gemaakt. Marillion is met het vergaan van de jaren zeker niet milder geworden. De albumtitel zou dan ook provocatief kunnen overkomen, maar is zeker niet als een aanval op iets of iemand bedoeld. De titel komt uit een regel van The New Kings en wordt gepresenteerd als een klagelijke falsetto. Steve Hogarth legt uit: “We’ve used F E A R as a title with some relish, but only as it shows that we haven’t shied away, but it’s said with sadness. There are two basic impulses behind human behaviour: Love and Fear, and all the good stuff comes from love”.

Hoewel Marillion op F E A R grote onderwerpen aansnijdt, ziet ze het album niet als een manier om te preken. The New Kings is een kijk op het roofzuchtige beest dat het moderne kapitalisme lijkt te zijn geworden, op El Dorado wordt de politiek en de uitdagingen waarvoor Groot-Brittannië momenteel staat onderzocht , terwijl The Leavers handelt over de impact die het constant onderweg zijn heeft op het vergankelijke leven. Hogarth: “We use the amazing privilege of having both a platform and an audience to encourage people to look in the mirror and ask themselves the big questions – by doing just that ourselves”.

Gebonden door het gevoel dat op F E A R in zowel muzikaal als tekstueel opzicht alles klopt, kijkt Marillion erg uit naar de komende tournee. De focus lag op het vangen van de magie van het creatieve proces, het wegblijven van de geijkte paden en het beste mogelijke resultaat. Of zoals Hogarth het stelt: “We don’t know how many more albums we’ll make, or how long we’ll live. Everything has to be the best it can be”.

Tracklist Plaat 1

1. Long-shadowed sun
2. The gold
3. Demolished lives
4. F E A R
5. The grandchildren of apes
6. Living in F E A R
7. White paper

Tracklist Plaat 2

1. Wake up in music
2. The remainers
3. Vapour trails in the sky
4. The jumble of days
5. One tonight
6. Fuck everyone and run
7. Russia's locked doors
8. A scary sky
9. Why is nothing ever true
10. Tomorrow's new country

Productinformatie

Marillion | F.E.A.R. (Lp)
Uitgever Earmusic
Artiest(en) Marillion
Uitvoering LP, 2 platen
Releasedatum 22 september 2016
EAN 4029759112655
Je vindt dit artikel in
Categorieën: Pop / Rock & Alternative

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.