Monomyth | Exo

0 Rating
21,95 €
In Stock
Unieke code: 8716059006130
Monomyth | Exo (Lp)
 Terug naar: Muziek Op Vinyl Platen

Monomyth | Exo (Lp)

 

Monomyth | Exo

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Monomyth met de titel Exo (Lp)

 

Met het nieuwe en derde album Exo volbrengt Monomyth haar eigen epische trilogie en zet weer voet aan wal. Het concept zoals dat is ingezet op S/T en Further krijgt hier een spannend vervolg. Het hoofdthema van Exo is de ontdekking en het in kaart brengen van een compleet nieuw gebied, met voor de oplettende luisteraar een paar interessante verrassingen. Opnieuw worden de technische mogelijkheden ten volste benut; zowel in de muziek als in het verhaal achter de plaat.

De inmiddels zeer herkenbare Monomyth stijl sijpelt rijkelijk door in de vijf nieuwe tracks. Maar de band experimenteert ook met nieuwe elementen. Zo is er naast ambient, prog, kraut en spacerock ook soul, dance en zelfs onversneden hardrock te horen. Dit alles overgoten met de productie van Pieter Kloos die het geluid van Monomyth nog meer diepgang weet te geven. Helder, transparant en trance-opwekkend. Sluit je ogen en ga mee op avontuur.

Monomyth staat voor spannende instrumentale soundscapes, een achtbaanrit waar de luisteraar zich in kan verliezen. Het is het geluid van vijf mensen die op zoek zijn naar hun muzikale grenzen en daar voorbij gaan. Monomyth sleept je mee naar een andere wereld, een plek die zowel nieuw als bekend voelt. Vijf mensen met verschillende creatieve en muzikale achtergronden. De muziek van Monomyth is een totaalervaring, een collectief statement van vijf gelijkgestemde identiteiten.

Tracklist


1. Monomyth - Uncharted
2. Monomyth - Surface crawler
3. Monomyth - Et oasis
4. Monomyth - LHC
5. Monomyth - Moebius trip

Productinformatie

Monomyth | Exo (Lp)
Uitgever Suburban
Artiest(en) Monomyth
Uitvoering LP, 1 plaat
EAN 8716059006130
Je vindt dit artikel in
Categorieën: Pop / Rock & Alternative

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen