Sunday Sun Live Out Loud

0 Rating
21,95 €
In Stock
Unieke code: 8717931328838
Sunday Sun | Live Out Loud (Lp)
 Terug naar: Vinyl-Platen

 Sunday Sun  Live Out Loud (Lp)

 

Profiteer van gratis verzending vanaf 2 vinyl albums

Verzenden wereldwijd.

Wij accepteren Ideal, bankoverschrijving en PayPal.

Klantenservice telefoon 0598-627225.

Vinyl album van Sunday Sun met de titel Live Out Loud (Lp)

Je zou het door alle regen bijna vergeten maar het is toch echt zomer! Gelukkig verschijnt op 12 augustus het nieuwe album Live Out Loud van Sunday Sun. Na het succes van debuutalbum We Let Go (2014) met de hits I Call You Honey en Sunday Morning is Live Out Loud weer onmiskenbaar Sunday Sun. De muziek neemt je mee naar mooier weer, boottochten over de Utrechtse grachten en barbecues met vrienden. Sunday Sun is voor het nieuwe album op zoek gegaan naar de dagen die het leven mooier maken, momenten waarop je de tijd stil zou willen zetten, waarop je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan. Momenten waarop je het leven in de hoogste versnelling leeft: LIVE OUT LOUD!

De nummers hebben een goede vibe en makkelijk meezingbare refreinen. De onweerstaanbare melodieën zorgen ervoor dat de songs stuk voor stuk in je hoofd blijven zitten. Wederom zijn invloeden van grote popbands als The Beatles en The Beach Boys nooit ver weg, maar deze keer hebben de mannen van Sunday Sun ook inspiratie geput uit de muziek van Katy Perry, Tame Impala, Diana Ross, Wilco en Bruno Mars. Op het nieuwe album wordt zelfs stiekem geflirt met old school disco, funk en dance.

Net als bij We Let Go leidt de weg voor Live Out Loud naar een studio in Kreuzberg, Berlijn. Ze blijven er een week, slapen amper, en ontdekken gaandeweg met producers Rutger Hoedemaekers en Niels Zuiderhoek hoe het album moet klinken. Energieker. Voller. Gelaagder. Het opnemen van een nieuwe plaat is voor Sunday Sun het spannendste onderdeel. In de studio kan het zomaar zijn dat de geschreven songs een heel nieuwe wending krijgen. Daar voelt de band pas echt welke kant ze met een refrein of baslijn op willen, welke sound de plaat gaat hebben. In de studio valt alles op zijn plek.

Op Live Out Loud klinkt Sunday Sun volwassener, levendiger en dynamischer zonder het kenmerkende Sunday Sun-DNA te verliezen. De eerste singles When We Kiss en Superior zijn al enthousiast onthaald. Ben je er klaar voor deze zomer? Ramen open, dak eraf: LIVE OUT LOUD!

Tracklist

1. Sunday Sun - When We Kiss
2. Sunday Sun - Tango
3. Sunday Sun - Does She Really Want To Know
4. Sunday Sun - Can'T Stop
5. Sunday Sun - Don'T Look Back
6. Sunday Sun - Marry You
7. Sunday Sun - Whatever You Want From Love
8. Sunday Sun - Look Around You
9. Sunday Sun - Only You
10. Sunday Sun - Superior
11. Sunday Sun - Oh Let Me Love You
12. Sunday Sun - Live Out Loud
13. Sunday Sun - Nothing Is Lost Forever

Productinformatie

Sunday Sun Live Out Loud (Lp)
Uitgever V2
Artiest(en) Sunday Sun
Uitvoering LP, 1 plaat
Releasedatum 12 augustus 2016
EAN 8717931328838
Je vindt dit artikel in
Categorieën: Pop

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.